Kuurne Voetbalaccommodatie

Kuurne - Nieuwe voetbalkleedkamers

FC Eendracht Kuurne

Op woensdag 12 april opende de gemeente Kuurne samen met voetbalclub FC Eendracht op feestelijke wijze de voetbalkleedkamers in het Sportpark. De nieuwe accommodatie omvat zes kleedkamers met sanitair en kost ruim 425.000 euro. De investering betekent een flinke impuls voor het Kuurnse voetbal.

Begin juni 2016 startte de gemeente met de afbraak van de oude voetbalkantine van FC Eendracht. Tien maanden later is schepen van sport Jan Deprez fier om – samen met de Kuurnse voetbalploeg FC Eendracht, de gemeenteraad en alle betrokkenen – het nieuwe gebouw te openen aan de hand van een symbolische ‘intrap’.

Het gebouw is 185 m² en omvat vier kleedkamers waarvan twee grote met zes douches en twee kleine met drie douches. Bijkomend werden twee kleedkamers voorzien voor de scheidsrechters, waarvan één dienst kan doen als dameskleedkamer. Daarnaast zijn er toiletten en een stookplaats.

Het gebouw kost 425.000 euro en is van de hand van architect-ontwerper Dominiek Depoortere uit Beveren-Leie. Aannemer Frans Verhelst voerde de werken uit. Het nieuwe gebouw voldoet aan de wettelijke isolatievoorwaarden.

bron;Kuurne

U vindt hieronder een overzicht van de werken, in opvolging van onze projectleider Gino en Jeffrey die bijzonder fier zijn op dit mooie project .